Kατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shops και σύνδεση με ERP

Kατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shops

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shops για επιχειρήσεις με στόχο την λιανική πώληση των προϊόντων τους

Ο κόσμος του ιντερνέτ και των ηλεκτρονικών αγορών

Μάλλον ήρθε η ώρα να επεκτείνετε την επιχείρηση σας με ένα ακόμη κατάστημα.

Στο κατάστημα σας τελευταία οι πελάτες δοκιμάζουν τα προϊόντα σας και φεύγουν?
Κατά πάσα πιθανότητα βρήκαν αυτό που θέλουν και θα ψάξουν να το βρουν στο internet για να το αγοράσουν (φαινόμενο συχνό π.χ. στα αθλητικά παπούτσια).

Ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας σήμερα;
Όχι δεν είναι η Αθήνα, είναι το internet με πληθυσμό το 53,6% της χώρας μας.

Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο internet αποκτάτε ένα δεύτερο κατάστημα στην μεγαλύτερη αγορά της Ελλάδος.
Αν τώρα προσθέσετε και την αγγλική γλωσσά φανταστείτε που απευθύνετε η επιχείρηση σας ?
Σωστά στην μεγαλύτερη αγορά του κόσμου το internet !

Η ηλεκτρονική αγορά με νούμερα.

Το ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου που κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012 πραγματοποίησαν ηλεκτρονικές αγορές, ανέρχεται σε 26,9%
Το 74,3% των καταναλωτών που πραγματοποίησαν ηλεκτρονικές αγορές κατά το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2011 – Μάρτιος 2012 επέλεξε να κάνει τις αγορές του από εγχώριες επιχειρήσεις, ποσοστό αυξημένο κατά 24,9%, σε σχέση µε το χρονικό διάστημα Απρίλιος 2009 – Μάρτιος 2010ֹ
Πηγή: Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)

Δυνατότητες κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop

Κατάλογος Προϊόντων.

Το σύστημα διαθέτει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την παρουσίαση και προώθηση όλων των προϊόντων και των προσφορών που τα συνοδεύουν.
Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν ένα προϊόν όπως oνομασία, χρώματα, νούμερα, τιμή και άλλα χαρακτηριστικά, με δυνατότητα επιλογής τους απο τον επισκέπτη - πελάτη.

Αναζήτηση προϊόντων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης των προϊόντων με Instant Search η με προεπιλεγμένα πεδία αναζήτησης π.χ. (μάρκα, μοντέλο, χρόνια) για την εμφάνιση συγκεκριμένων προϊόντων.

Καλάθι αγορών

Το καλάθι αγορών αποτελεί ένα εύχρηστο και ασφαλή μηχανισμό που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν με εύκολο τρόπο τα προϊόντα που επιθυμούν.
Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν / αφαιρέσουν προϊόντα ή ακόμη να αλλάξουν την ποσότητα αυτών από το καλάθι αγορών, προτού φτάσουν στο "ταμείο" όπου θα ολοκληρώσουν την συναλλαγή.

Διάφοροι τρόποι αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με διάφορους τρόπους που έχετε προκαθορίσει (με courier η απλή ταχυδρομική αποστολή) ή διαφορετικό τρόπο ανάλογα την περιοχή.

Διάφοροι τρόποι πληρωμής

Οι πληρωμές των παραγγελιών γίνονται με διάφορους τρόπους που έχετε προκαθορίσει (με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, κατάθεση στον λογαριασμό σας ή και δόσεις στην πιστωτική κάρτα του πελάτη) και συγκεκριμένο τρόπο ανάλογα την περιοχή, χώρα.

On line Διαχείριση

Ο διαχειριστής του eshop έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει να προσθέσει ή να διαγράψει κατηγορίες - υποκατηγορίες - προϊόντα.
Επίσης μπορεί να προβεί στην προσθήκη εικόνων και φωτογραφιών σε κάθε προϊόν, να δημιουργήσει λίστα με "προτεινόμενα προϊόντα" για κάθε κατηγορία και υποκατηγορία,  να ορίσει την ποσότητα των προϊόντων που διατίθενται, να στείλει newsletter.
Μπορεί να παρακολουθεί οποιαδήποτε στιγμή τη λήψη των παραγγελιών, τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας - πώλησης - πελατών και να εφαρμόζει νέες λειτουργίες.

Αυτόματη εμφάνιση Προσφορών, νέων προϊόντων, προϊόντων που έχουν πουληθεί η προϊόντων που είδαν οι επισκέπτες

Ο διαχειριστής του eshop έχει τη δυνατότητα να ορίσει εκπτωτικές τιμές ανά προϊόν με ημερομηνία έναρξης και λήξης όπου αυτά εμφανίζονται σε ξεχωριστή κατηγορία.
Τα νέα προϊόντα που καταχωρούνται εμφανίζονται και αυτά σε δική τους κατηγορία.
Και τέλος υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης των best seller προϊόντων αλλά και εμφάνισης των τελευταίων προϊόντων που έχει δει ο επισκέπτης κατά την πλοήγηση του στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Έκδοση ηλεκτρονικών κουπονιών

Έκδοση κουπονιών. Ο διαχειριστής έχει την δυνατότητα να εκδίδει κουπόνια προσφοράς ανά εγγεγραμμένο πελάτη με μοναδική πρόσφορα για τον καθένα (e-coupons).

Σύστημα επιβράβευσης πελατών

Σύστημα επιβράβευσης πελατών για προσωποποιημένη προώθηση προϊόντων (loyalty schemes) ανά πελάτη

Εμφάνιση ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με κυρίως γνώμονα την επιτυχία της στο internet και την μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη σας.

Η ιστοσελίδα σας είναι εμφανείς και πλοηγήσημη από όλες της συσκευές (mobile phone , tablets, p.c)

Σύνδεση ηλεκτρονικού καταστήματος με ERP

Δυνατότητα σύνδεσης του ηλεκτρονικού καταστήματος με το ERP σας για την διαχείριση και ενημέρωση αποθήκης και παραγγελιών.


Σας ενδιαφέρει? Ζητήστε μας μια προσφορά

Έχετε κάποια απορία, ερώτηση, αναζητάτε συμβουλή ?

Επικοινωνήστε μαζί μας, έχουμε την διάθεση να σας βοηθήσουμε.

  • Linux
  • Adroit
  • PHP
  • MySQL
  • CSS 3
  • HTML 5
  • JavaScript
  • jQuery
  • Facebook advertising
  • Google Adwords advertising